April 19, 2017

Gekleurde wisenten van het Kraansvlak

PWN en ARK Natuurontwikkeling organiseerden in het kader van de 10-jarige aanwezigheid van wisenten in het Kraansvlak een heuse kleurwedstrijd-voor-volwassen. Op 24 april was het precies 10 jaar geleden dat de eerste wisenten in het Kraansvlak bij Overveen de vrijheid kregen. Zo’n bijzonder jaar lieten projectpartners PWN en ARK, mede initiatiefnemers van het wisentenproject in het Kraansvlak, natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Eén van de feestelijkheden die in dit jaar werden georganiseerd was een kleurwedstrijd-voor-volwassenen.

Kleurwedstrijd

Kleuren alleen voor kinderen? Tegenwoordig niet meer. Kleuren voor volwassen is hip, rustgevend en creatief. Bijna net zo ontspannend als een lekkere wandeling in de natuur. Wat natuurlijk ook heel goed kan in het Kraansvlak: op eigen gelegenheid naar het Uitkijkpunt bijvoorbeeld, of onder begeleiding van één van de boswachters van PWN op excursie in het wisentgebied.

De winnaars werden op 15 oktober 2017 tijdens een Publieksdag bekend gemaakt. De vier winnaars konden deelnemen aan een speciale VIP-excursie met de boswachter in het - voor het publiek afgesloten - Kraansvlak.

Kleurwedstrijd wisentKleurwedstrijd wisentKleurwedstrijd wisentKleurwedstrijd wisent

 

 

Foto's

Kleurwedstrijd wisent