Route

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, gelegen aan de Zeeweg in Overveen bij de ingang Koevlak, is de hoofdingang van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Hier vindt u een café, winkel en informatiebalie waar u terecht kunt voor informatie over dieren en planten die leven in Nationaal Park Zuid-Kennemerland en voor tips om wandelend, fietsend of met een excursie het Nationaal Park te ontdekken. De toegang is gratis.

Voor adres en openingstijden, klik hier.

Wisentenpad

Indien u met de auto komt; volg vanaf Haarlem de Zeeweg naar Bloemendaal aan Zee. Nadat u aan uw rechterhand camping De Lakens gepasseerd bent, ziet u borden met P1 en P2 verschijnen. Daar kunt u parkeren. Dit terrein ligt aan uw rechterhand en net voordat u de boulevard richting Zandvoort bereikt. Vanaf hier kunt u uw wandeling naar de Noordingang van het Wisentenpad starten. Het Wisentenpad is ook vanaf de Zuidingang te bereiken.

Het Wisentenpad is ook per openbaar vervoer bereikbaar. Met Connexxion bus 81 vanaf Haarlem station richting Zandvoort, uitstappen bij halte De Lakens of halte Strand. Tussen de haltes start het Duinpieperpad ten Zuiden van de Zeeweg. Het Duinpieperpad volgen brengt u bij de Noordelijke ingang van het Wisentenpad.