20 augustus 2013

Nieuw: Groepsexcursie naar wisenten in het Kraansvlak

Zie onderstaande informatie over een nieuw aanbod voor excursies naar de wisenten:

Op zoek naar een interessant en exclusief uitje voor uw bedrijf, afdeling, vereniging, vriendenkring of familie? Dan kunt u van september t/m december 2013 met een groep (maximaal 15 personen) een wisentexcursie boeken. De boswachter neemt uw groep mee het Kraansvlak in. Hier leeft sinds 2007 een kudde wisenten in het wild. Onderweg krijgt u tekst en uitleg over deze prachtige dieren, waarvan er nog maar 3200 vrij in de natuur leven, het overgrote deel daarvan in het oosten van Europa (Polen, Oekraïne).

Deze groepsexcursies vinden alleen plaats op vrijdagen en u kunt kiezen tussen twee starttijden: 10.00 of 14.00 uur. De excursie duurt ongeveer twee uur. De kosten varieren tussen €200 en €300, afhankelijk van de groep.

Reserveren dient minimaal 3 weken van te voren te gebeuren en kan via www.np-zuidkennemerland.nl of stuur een mail naar info@np-zuidkennemerland.nl.

Los van een groepsverband kunt u aanhaken bij de inloopexcursies die op diverse zaterdagen worden georganiseerd. Kijk voor het actuele aanbod op www.np-zuidkennemerland.nl.

Foto's

Bison observation point. Photo: Leo Linnartz